ФАСАДА ОТ ФИБРОЦИМЕНТ

Фасада от Фиброцимент

Описание: Листовете са произведени както следва EN 12467: 2012 стандарт за следните употреби:

– Вътрешна стени и тавани

– Външни стени и тавани

На Silbonit H листове принадлежат към новото поколение на азбест сгъстен и стабилизирани плоски листове подсилен с минерализирани целулозни влакна. Листовете са негорими и устойчиви на гниене, гъбички и паразити атака.

Листовете могат да бъдат лакирани с микропорест алкалоустойчив лак фиксиран със система за UV полимеризация. Това дава възможност за лесно премахване на графити. Поради своята лекота на почистване, Silbonit може да се използва в райони, където има проблем с графитите.

Silbonit има 12 различни тоналности.

Плоски листове за вентилируеми фасади Използването на Silbonit H за вентилируеми фасади се увеличава бързо. Silbonit H не само дава целостта на съществуващата структура, но тя също така помага за защита срещу променливите температури довело до намаляване на разходите за енергия. Инсталацията е много лесна. Покритието е от оцветено и непроницаемостта и общото съпротивление на листа на въздушнопреносими замърсители могат да бъдат подобрени с прозрачен UV слой. Лечението значително намалява абсорбцията и дава възможност за лесно почистваната повърхност.

Silbonit H листове, лекувани в завода с модерена техника, акрилния лак се нанася с валяк и се фиксира със система за UV полимеризация, могат да бъдат използвани за подови настилки. Лечението се прилага и върху обратната страна и по ъглите, тя завършва хидроизолацията. Резултатът е продукт с добра устойчивост на износване, добри противоплъзгащи свойства и отлична хидроизолирана повърхност.